Robin Oskari unistuste päev

Rahaline toetaja

GoTravel

Vabatahtlikud

projektijuht Aljona Šatalova, Annika Jenkins, Teele Kants, Käroliis Lutsar

Continue Robin Oskari unistuste päev

Maagia lävel

Robin Oskar on imeline poiss, kelle seiklushimu viib teda pidevalt avastama maailma, justkui see oleks täis imesid. Tema suurim kirg keerles ühe kindla unistuse ümber – soov astuda Harry Potteri lummavasse maailma, kus võlurid ja seiklused ootavad igal sammul.

Tavaliselt täituvad laste unistused siin Eestis, kuid Robin Oskari sügav armastus Harry Potteri vastu liigutas meid nii, et otsustasime teha suure ja haruldase erandi. Reis Londoni Harry Potteri stuudiotesse oli ainus kingitus, mis suutis tuua tema unistused ellu. See oli võimalus sukelduda maailma, millest ta oli kaua unistanud ja mille kohta ta oli palju uurinud.

Eriline päev välismaal oli täiesti unikaalne, kuid teadmine, et Robin Oskar saab kogeda oma lemmiktegelase maailma ning et see kogemus toob talle rõõmu ka tervenemise teekonnal, pani unistuste haldjate südamed ja silmad särama.

Üllatus lennujaamas

Unistuste päev hoiti Robin Oskari eest saladuses, kuni kohtusime temaga lennujaamas. Poiss ei teadnud, miks ta seal on, ja arvas, et ootab kedagi ning läheb seejärel koju. Meie vabatahtlik Aljona tegi talle selgeks, et lennujaama niisama ei tulda, ja kuulutas rõõmsalt, et nüüd läheb ta lennukiga sõitma.

Robin Oskar ei uskunud oma kõrvu – ta oli täiesti üllatunud, eriti kuna alles päev varem oli ta küsinud emalt, millal ta saaks lennukiga sõita. Lasime tal tabloolt valida sihtkoha ja kõik koos leidsime, et London oleks ideaalne koht.

Lennujaama meeskond pakkus perele võimalust lõõgastuda LHV lounge’is ja kui hakkasime väravate poole liikuma, paljastasime lõpuks miks nad Londonisse suunduvad – Harry Potteri maale! Robin Oskari rõõmuhõiked, kallistused emale ja vabatahtlikule täitsid meie südamed soojusega.

Maagia algab

Ajavahe tõttu ärkas Robin Oskar juba kell 4.45, elevil ja valmis päeva avastama. Koos emaga käidi hommikusöögil ja seejärel ekskursioonibussiga Londoni linna uudistamas. Pärastlõunal algas kauaoodatud sõit Harry Potteri stuudiosse. Sõit kestis tund aega ja stuudiosse jõudes tervitati neid ekraanidelt J.K.Rowlingu ja filmi peaosaliste sõnadega. Kui ekraanid alla langesid, avanesid kuldsed uksed, mis viisid neid otse suurde söögisaali ja nii algas Robin Oskari jaoks tõeline maagia.

Ta liikus kiiresti läbi kõik ruumid, kus avanesid ikoonilised hetked Harry Potteri maailmast. Üllatuslikult osutus tema lemmikuks ämblikute mets, kuigi ämblikud tavaliselt talle ei meeldi. Robin Oskar oli vaimustunud kõigest, mida ta stuudios nägi ja eriti uhke oli ta oma passi üle, kuhu kogus templeid igast külastatud kohast. Hotelli suundus ta võlukepiga, keep seljas, paludes end Harry Potteriks kutsuda.

Tagasi Eestis

Tagasiteel Londonist ootasime Robin Oskarit ja ta ema lennujaamas õhupallidega. Hetkel, kui poiss nägi meie vabatahtlikku, jooksis ta tema juurde ja kallistas kõvasti. Ta oli reisi üle ülimalt õnnelik ja jagas uhkusega, et ema ostis talle Harry Potteri padja. Järgnevad kaks päeva käis Robin Oskar koolis oma keebi, Harry Potteri prillide ja võlukepiga, tuues kaasa killukese maagiat ka igapäevaellu.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee