Georgi unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Babyluv, Tallinna Lastehaigla kardioloogia teenistus ja dr Tiiu Jalas, AS Linde Gas, Skoda Tallinn

Toetajad ja koostööpartnerid

Photopoint, Ronimisministeerium, POMO, Kalev Spa, TTÜ Robotiklubi

Vabatahtlikud

projektijuht Cätly Heinpõld, Helen Sorokin, Silvia Jänes ja keeletoimetaja Elge Lind.

Continue Georgi unistuste päev

Georgi teguderohke unistuste päev

Kohtusime Georgi ja tema emaga kohvikus. Esialgu oli Georg tagasihoidlik, aga võttis meid peagi omaks ja selgus, et tegemist on väga toreda, aktiivse ning sõbraliku lapsega. Poisil ei olnud konkreetseid unistusi, seega üritasime teha võimalikult ägeda unistuste päeva nende tegevustega, mis talle kõige enam meeltmööda.

Robotit meisterdamas

Seda päeva ootas Georg väga. Tervitasime poissi hommikul tema kodu juures õhupallide ja tordiga. Tordisöömise lükkasime pärastiseks, küll aga alustasime vihjete jagamisega. Vihje number üks viis meid TTÜ Robootikaklubisse robootika töötuppa. Seal ootasid meid kolm toredat klubiliiget ning nemad julgustasid meid päris enda robotit kokku panema. See õnnestus päris kiiresti. Saime uudishimutseda ja vaadata ägedaid roboteid, mis on seal tehtud nii erinevateks võistlusteks kodumaal ja välismaal, kui ka niisama katsetuseks.

Kokkamas ja ronimas

Vihje number kaks viis meid restorani POMO. Kui toidud tellitud, sai Georg oma pasta endale täitsa ise valmistada. Georgi isa on kokk ja kokandushuvi on ta ka pojale pärandanud. Koos POMO toreda kokaga tehti valmis suussulavad pastad.

Vihje number kolm viis meid täiskõhuga Ronimisministeeriumisse. Seal kuulati kõigepealt ära õpetussõnad ja võeti koos juhendajaga läbi olulised asjad, nagu näiteks kukkumisoskus. Vajalikud teadmised olemas, võis praktiseerima hakata. Ronimine tuli Georgil väga hästi välja ning väsitas päris kõvasti. Eriti korraliku koormuse said käed.

Päeva viimane vihje viis pere lõõgastuma Kalev spaasse. Siin said ronimisel ülepingutatud lihased leevendust. Veemõnud ja jäätisekokteil olid need asjad, mida Georg tõeliselt nautis.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee