Oliveri unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Nõo Põhikool 5A klass (rahaline toetaja), Tabivere Põhikool (rahaline toetaja), Dr Lenne-Triin Kõrgvee ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi hematoloogia-onkoloogia osakond

Toetajad ja koostööpartnerid

Mart Müürsepp, Ska park Tartu, Politsei- ja piirivalveamet, Tartu Loodusmaja, Vudila, Tautsi Pizza, Väino Pool

Vabatahtlikud

projektijuht Maiki Linder, Marie Elise Soomre, Kairi Möller, Merle Tensing, Mari-Liis Männik, keeletoimetaja Elge Lind

Continue Oliveri unistuste päev

Multikaautoga unistuselt unistusele

Oliveri süda võideti tema unistuste päeva hommikul Pikne McQeeniga maja ette sõites. Pere kulges vinges autos nerfilahinguid pidama. Nii sõit kui mängutuba jäid eredalt kõigile meelde.

Aaretejaht ja kokkamine

Lõunasöögi valmistas Oliver endale ise ja tema jaoks oli kõige olulisem, et see saab olema päris tema oma pitsa. Ja seda ei pea kellegagi jagama. Oma tehtu maitses ikka eriliselt hästi. Aitäh, Tautsi pizza!

Politseiga kohtumiselt jäi eriti meelde armas ja väle politseikoer ja sabaga vehkiv lõvi Leo. Aaretejahil võttis ohjad enda kätte õde ja Oliver sai keskenduda kohati lausa sihitule jooksmisele, et aare pere abiga üles otsida ja välja kaevata. Aaretejaht on alati lõbus ja see, mis lõpuks kilpkonnade juurest välja tuli, oli kõige armsam aare üldse – Käpapatrulli Everest. Kaua unistatud kaunikene!

Lõpetuseks sai veel armsaid loomi piilutud ja toidetud ning siis algas kiire sõit multikaautoga kodu poole. Kui päeva lõpuks oli ülejäänud pereliikmetel toss väljas, siis Oliver sai energialaengu – mängis ja muljetas, naeratus näol, hilisõhtuni.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee