Danieli unistuste päev

Vabatahtlikud

Irina Landa, Guido Tellis ja Elge Lind (keeletoimetaja)

Continue Danieli unistuste päev

Hobustesõber Daniel külastas Lennusadamat

Meie esimene kohtumine Danieliga toimus jaanuarikuus Narva kohvikus „Muna“, kus tähistasime üheskoos poisi sünnipäeva ja tegime eeltööd saabuvaks unistuste päevaks. Saime teada, et Danielile pakub huvi geograafia ning talle meeldivad meri ja hobused. Muidu on tema igapäevane elu Narvas üsna rutiinne – kool-kodu-kool. Maitsvate roogade, sünnipäevatordi ja kohviku personali laulu saatel möödus aeg kiirelt ja lõbusalt. Suur tänu kohvik „Muna“ meeskonnale sooja vastuvõtu eest!

Danieli unistused täitusid märtsikuu viimasel nädalavahetusel. Varahommikul võtsime suuna Koeraveresse Lepa talli, kus meid võttis vastu treener Anastasia. Anastasia tutvustas Danielile talli ja rääkis hobustest ning sellest, kuidas nende ilusate loomade eest hoolt kanda. Algatuseks sai Daniel Diona nimelist hobust porgandiga sööta ning tema ilusat lakka kammida. Teise hobuse, Vasabiga, sai poiss ka jalutama minna. Alguses oli Daniel natuke arglik ja väga ettevaatlik, kuid üsna kiiresti leidsid nad loomaga ühise keele ning said suurteks sõpradeks. Hobustega veedetud aeg mõjus poisile lõõgastavalt ning ennist üsna vaiksest noormehest sai ühtäkki päris jutukas reisikaaslane, kes vahetpidamata jagas oma teadmisi kõigest, mis talle huvi pakkus –nii Eduard Vilde loomingust, Barack Obamast, kui ka geograafiast. Sõit möödus märkamatult.

Daniel hobustega tutvust tegemas

Lennusadam ja imelised vaated Swissoteli aknast

Tallinnasse jõudes lõunatasime restoranis Lido, tegime väikese jalutuskäigu vanalinnas ning suundusime seejärel Swissoteli, kus perele oli broneeritud imelise vaatega tuba 25. korrusel. Pärast pikka sõitu oli puhkus ja kosutav uni just need, mida vaja.

Järgmisel päeval külastasime Lennusadamat. Danielile ja tema emale oli see esmakordne kogemus näha korraga nii paljusid merega seotud eksponaate. Daniel süvenes eksponaatide infotahvlitesse ning luges need huviga läbi. Lennusadamast väljudes kallistas Daniel fondi vabatahtlikku Irinat. Ilmselt oli see märk unistuste täitumistest:)

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee