Noora unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Estonia Resort Hotel & SPA, Toyota Amserv Järve, Lottemaa, Mihkel Männik, Sushi King Pärnu

Vabatahtlikud

projektijuht Hannabel Müür, Mari-Liis Altmann, Annika Jenkins

Continue Noora unistuste päev

Noora unistuste päev oma pere ja Lottega

Kohtusime Noora ja tema perega kaks kuud enne unistuste päeva toimumist. Pere vastuvõtt oli soe ja südamlik. Tüdruk oli esmapilgul pigem tagasihoidlik ning vajas aega harjumiseks. Kui aga Noora väike õde Saara oli meile juba pea kõik ette näidanud, avanes ka tüdruk ise.

Vesteldes selgus, et Noora lemmiktegelane on kõigile teada-tuntud Lotte. Samuti saime aimu, millest pere puudust on tundnud – ühisest spaakülastusest. Tüdruku pere on suur ning koos spaasse minek on midagi, millest nad juba ammu unistanud on.

Seiklusi täis Lotte maailm

Alustasime unistuste päeva Lottemaa teemaparki sõites. Meid sõidutasid kohale Amserv Järve esinduse autod. Veetsime teemapargis kokku kuus tundi, mis läksid väga kiiresti. Rõõmu jätkus nii väikestele kui suurtele. Kes nägi esimest korda rääkivat koera, kes lendas legendaarse Oskari lennumasinaga. Tutvust tegime kõigi Lottemaa elanikega, kellega koos sai nii lauldud kui tantsitud.

Kosutav spaa elamus

Õhtul saatsime pikast päevast väsinud pere puhkama Estonia Resort Hotel spaa- ja saunakeskusesse, kus nad said nautida maitsvat õhtusööki ja spaa mõnusid. Spaas veetsid nad veel terve teise päeva ja kolmanda päeva hommiku. Vahepeal kogesid nad maitseelamusi Pärnu Sushikingis.

Oli näha, et Noora pere oli unistuste päeva kaua oodanud ja nad nautisid sellest iga hetke.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee