Lisanna Isabeli unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Kadrioru Saksa Gümnaasium (rahaline toetaja), Diabeedi Ühing

Toetajad ja koostööpartnerid

Tallink Grupp AS, We Print, Linnanmäki lõbustuspark, fotograaf Rene Vaino (Viimsi Gümnaasium)

Vabatahtlikud

projektijuht Sirje Martin, Terje Vaino, Jekaterina Matinkin

Continue Lisanna Isabeli unistuste päev

Meeldejääv päev ka siis, kui ei teagi täpselt oma unistusi

Mõnikord võib juhtuda, et laps ei suudagi oma unistust välja tuua, siis on vabatahtlike ühine pingutus panna lapse jutust killukesi kokku, lugeda ridade vahelt ja mõelda kastist välja. Põhjaliku mõtlemise ja plaani pidamise tulemusena sündiski mõte korraldada perele midagi tõeliselt unustamatut, sest just sellist ühist aega lähedastega vajavad lapsed kõige enam!

Niisiis ootas Lisanna Isabeli ja tema peret terve päev Linnanmäki lõbustuspargis. Kokkuleppel perega oli üllatus Lisanna Isabelile teadmata. Siinjuures aitas hea koostööpartner Tallink Grupp AS projekti õnnestumisele kaasa.

Tegime laevasõidu lõbusamaks

Naerusuine tüdruk oli elevil juba kodust väljudes. Õde ja vend oskasid hoolega saladust hoida. Enne laevale minekut sai Lisanna Isabel kingituse ja alles laevas sai tüdruk aru, et sõidame Soome. Kuid mis me Soomes tegema hakkame, jäi endiselt saladuseks.

Kui olime end Tallinki laevas mõnusalt comfort lounge`i sisse seadnud, tuli kingituse avamise aeg. Lisanna Isabeli nägu lõi särama, kui kingikotist tulid välja pusa ja T-särgid tema oma kassi fotoga. Kõik lemmikvärvides ja roosad. Tüdruk pani pusa kohe selga ja kõndis laevas ringi, et kõik ikka näeksid tema Norat. Laevas ootas veel teinegi üllatus – kaptenisild. Lapsed olid uhked ja elevil, et said istuda kapteni toolil, keerata päris laeva rooli ning binokliga vaadata, kas Soome juba paistab. Otse loomulikult oli kõigil võimalus küsimusi küsida. Veidi hiljem otsis kommunikatsioonijuht Üllar Märtin üles Lisanna Isabeli ning kinkis talle sama laeva mudeli, millega kulges sõit.

Linnanmäki

Soomes laevalt maha astunud, suundusime trammiga Linnanmäki lõbustusparki. Lisanna Isabeli ja tema õe-venna jaoks oli see esimene kogemus. Seda enam jätkus uudishimu ja elevust. Lapsed olid julged, ei kartnud kõrgust ja esimene sõit tehti vaaterattal. Emotsioonid laes, mindi avastama üha uusi ja uusi karusselle ning mõni osutus nii suureks lemmikuks, et sellega sõideti järjest 3-4 korda. Mõnikord pidi kaasa minema ka suurem ja pikem saatja. Selle olukorra aitas lahendada päeva fotograaf Rene, kes oli kõigeks valmis. Tunnid möödusid lennates ning vahepeal keha kinnitades. Päeva lõpuks lihtsalt pidi saama limpsida suhruvatti!

Laevaga Eesti poole tagasi sõites olid kõik õige pisut väsinud, kuid õnnelikud. Mängiti mõistatus-ja sõnamänge ning hullati mängunurgas.

Ka vabatahtlikud on õnnelikud, sest ootused ja lootused annavad tiivad.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee