Liisu unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Saue Gümnaasium (rahaline toetaja), Terevisioon, Aktuaalne Kaamera, Rahvusringhääling,

Vabatahtlikud

projektijuht Käthlin Karu, Terje Odraks, Kristi Margna

Continue Liisu unistuste päev

ETV, kunst ja pitsameistri roll

Kohtusime Liisu ja tema perega nende kodus Keilas. Liis tutvustas oma lemmikunistusi. Liis on väga armas, avatud ja siiras. Tema igapäevaseks lemmikuks on ETV, eriti saated “Terevisioon” ja “Aktuaalne Kaamera”. Liis näitas meile ka oma suurt Käpapatrulli tegelaste kollektsiooni, mille üle ta oli väga uhke. Korraldusmeeskonnal oli selge, et need unistused tuleb reaalsuseks muuta.

Hommik Eesti Televisioonis

Alustasime Liisi unistuste päeva varahommikul kell 8:30 Eesti Televisioonis. Ta võeti vastu grimmitoolis ja valmistati ette esinemiseks “Terevisiooni” otse-eetris koos oma lemmiksaatejuhtide Katrin Viirpalu ja Reimo Sildveega. Pärast grimmi ootas Liisit ees ekskursioon ETV majas, kus tutvuti erinevate stuudiote, stuudiotehnika ja televisiooni ajalooga.

Külastus Aktuaalse Kaamera stuudiotesse

Liisi teine suur lemmik on “Aktuaalne Kaamera”, mistõttu suundusime raadiomajja, kus asub moodne uudiste stuudio. Seal kohtus Liis oma lemmikute tele-ekraanilt juba tuttavate nägudega – Liisu Lass ja Veronika Uibo. Liis sai proovida uudisteankru, operaatori ja režissööri tööd.

Lõuna ja kunstistuudio

Lõunasööki nautisime imearmsas Faehlmanni kohvikus. Päev jätkus Loovala kunstistuudios, kus kunstnik Kadri Kangilaski juhendamisel valmis lõuendil uhke maal Käpapatrulli tegelasest.

Õhtu pitsarestoranis

Liis on ka suur pitsa sõber, seega ootas meid õhtul La Cucina pitsarestoran. Pitsameister näitas, kuidas tema töö igapäevaselt käib ja seejärel sai Liis ise pitsameistri rolli proovida.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee