Kaarli unistuste päev

Toetajad ja koostööpartnerid

Tallina 32. Keskkool (rahaline toetaja)

 

 

Toetajad ja koostööpartnerid

Tallink, Linnanmäki lõbustuspark, Rohe Auto

 

 

 

Vabatahtlikud

projektijuht Evelin Tatter, Kaire Pallase, Marek Armulik, Victoria Oolo

Continue Kaarli unistuste päev

Kaarli Unistuste Päev Soomes

Kaarel on teismeline poiss, kes armastab teadust ja tehnoloogiat ning suurte masinate fänn. Kuna ta polnud kunagi varem Soomes käinud, otsustasime korraldada talle unistuste päeva just seal.

Reis algas, kui Minu Unistuste Päeva värvides auto tuli Kaarli, tema venna, ema ja isa järele, et viia nad sadamasse. Ees ootas põnev laevasõit Soome. Kaarel sai laevale kaasa fondi värvides kingikoti, mis oli täis maitsvaid snäkke ja fondi meeneid, et muuta tema reis veelgi erilisemaks.

Laevasõit ja Kaptenisild

Esimene üllatus ootas laeval: võimalus külastada kaptenisilda! Kaptenid olid sõbralikud ja asjatundlikud, vastates Kaarli küsimustele ja selgitades, kuidas laeva juhitakse. Peale seda nautis pere maitsvat hilist hommikusööki, mis kestis kogu reisi vältel Tallinnast Helsingisse.

Adrenaliinirohke Lõbustuspark

Helsingisse jõudes algasid põnevad seiklused. Trammiga suunduti Linnanmäki lõbustusparki, kus Kaarel käis esimest korda. Algul pisut ettevaatlik, kuid venna julgustusel külastasid nad koos erinevaid atraktsioone, mis pakkusid nii leebemaid kui ka adrenaliinirohkeid elamusi. Ka vanemad võtsid julguse kokku ja tegid mõned sõidud kaasa, jättes unustamatud mälestused. Lõbustuspargi atmosfäär oli mõnus, rahvast parajalt, järjekorrad liikusid kiiresti ja aeg lendas märkamatult. Pargis veedeti aega kuni selle sulgemiseni, pärast mida suunduti hotelli, et puhata meeleolukast päevast ning valmistuda järgmiseks seikluseks.

Hariv ja Huvitav Teaduskeskus

Teisel päeval sõideti rongiga teaduskeskusesse Heureka, mis oli teadushuvilisele Kaarlile uus ja põnev kogemus. Eriti meeldis talle atraktsioon, mis imiteeris kuu peal kõndimist, ning võimalus teha endast pilti skafandrit kandes. Teaduskeskus pakkus hulgaliselt huvitavaid ja harivaid elamusi, mida Kaarel polnud varem kogenud.

Unistuste päeva lõpetas laevasõit tagasi koju, kus peret ootas maitsev buffet-õhtusöök. Kogu Kaarli Unistuste Päev oli täis uusi ja põnevaid kogemusi, kuid kulges Soomele omaselt mõnusas ja rahulikus atmosfääris. Need elamused jäävad kauaks meelde ja toovad alati naeratuse näole.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee