Heategevuslik Lolala kontsert

Vabatahtlikud

projektijuht Mari-Liis Männik, Kaisu Lehtrand, Maiki Linder, Irma Tubli

Continue Heategevuslik Lolala kontsert

Septembrikuu viimasel pühapäeval toimus Tartus Apollo kino suurimas saalis vinge kontsert!

Viimse kohani välja müüdud publikut tulid rõõmustama Anna ja Arian, kes moodustavad armastatud kollektiivi – Lolala.

Lolala on Anna Kuchinsky ja Arian Levini pere südameprojekt, mis sai alguse detsembris 2019, kui sündis nende esimene tütar. Tänaseks on Lolala laulud palavalt armastatud väikelaste seas ja nende YouTube kanali laule on kokku kuulatud üle 30 miljoni korra. Kohale saabus suur hulk lapsi koos vanemate ja vanavanematega.

Tähistasime üheskoos sadade säravate silmapaaridega muusikat, sest 1. oktoobril on rahvusvaheline muusikapäev! Millegi tähistamine koos Lolalaga on kõike muud kui igav ja väsitav… Kõik said ohtralt laulda ja tantsida. Kontsertetendusel “Muusikapäev Lolala Muusikamaal” toimus mitme uue laulu esmaesitlus: näiteks “Pannkoogilaul” ning “Väike dinosaurus”, aga äratundmisrõõmu pakkusid loomulikult kõigi lemmikud nagu “Krokodill Villi”, “Ole minu sõber”, “Tunnete laul” ja paljud teised.

Seekordne pühapäev oli Apollo kinos veidi pidulikum, kui tavaliselt ja see peegeldus ka väikeste tüdrukute imeilusatest kleitidest, seelikutest ja litterpluusidest. Poisid olid samuti väga viksid ja viisakad ja mis siin imestada, kuidas teisiti ju saakski. Anna ja Arian kiirgavad heatujulisusest ja nendega kohtumine on alati nagu imelisse muinasjutumaale sattumine. Sageli ununevad argimured ja haigused.

Lisaks tohutult suurele rõõmule kohtuda silmast silma Lolalaga pani kokkutulnud muusikasõpradel südamed kiiremini põksuma see, et kogu piletitulu annetati heategevusfondile Minu Unistuste Päev. Kokku annetati 4539,58 eurot.

Mitmed lapsed olid kaasa võtnud imeilusad ja siirad soovid, mis nad olid kirjutanud enda meisterdatud kaartide peale. Need kaardid ja soovid on mõeldud saatmiseks haigetele lastele ja lubame, et need kaardid jõuavad täpselt õigel hetkel õigete inimesteni. Johanna Mia kirjutas nii: “Ma soovin sulle päikest, kommi, sõpru ja armastust!” Soovime seda kõigile headele toetajatele, tänu kellele sellised südantsoojendavad sündmused ja laste unistused reaalsuseks saavad.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee