Lennukoer Skye rõõmustas lastehaiglas lapsi

Toetajad ja koostööpartnerid

ISIS Medical (rahaline toetaja), Tallinna lastehaigla, lastepeod.ee, Margit Järvoja

Continue Lennukoer Skye rõõmustas lastehaiglas lapsi

Soojal päeval lendas Käpapatrulli lennukoer Tallinna lastehaiglasse, sooviga sealsete laste argipäeva tuua veidi põnevust ja tekitada elevust.

Lapsed tundsid Skye otsekohe ära ja lubasid ta lahkelt endi palatitesse ja nii need uued sõprussuhted alguse saidki. Esialgu õpiti teineteist paremini tundma, Skye rääkis enda tiimikaaslastest sõpradest vahvaid lugusid ning peale seda sukelduti mängude lainele. Toimus ühine käpakate pusle kokkupanek, lisaks pidid loomamustrid leidma õige looma üles ning tuli ka põnevaid helisid ära arvata. Lapsed, kes soovisid, said enda käele kaunistuseks Käpapatrulli teemalise tätoveeringu.

Üks vanem poiss, kellel vanust 15-aastat, pajatas Skyele oma põnevast DJ-tööst. Nimelt on ta sellega juba paar aastat tegelenud ja lausa esinemas käinud. Ta tegeleb trummi ja bassi muusikastiiliga, mille täielik fänn ta on. See lugu rõõmustas Skyed väga, sest on ju tõeliselt vinge, kui juba nii noorelt on enda suur kirg ja hobi leitud.

Skye tõdes taaskord, et haiglas viibivad lapsed on tõeliselt vaprad sellid. Mõni laps on alles oma operatsiooni ootel, mõni on äsja opilt saabunud. On lapsi, kes on haiglas olnud lühikest aega, aga on neidki, kes juba nädalaid. Paljudel lastel on seltsiks ja toeks nende armastavad emmed-issid, kelle seltsis on alati turvaline ja hea. Kõiki neid aga iseloomustab vaprus ja rõõmsameelsus.

Skye oli rõõmus ja tänulik, et sai nii toredate särasilmsete lastega koos aega veeta. Ta soovis neile kõikidele palju jõudu, kindlat meelt ja, et nad koju jõudmist pikalt ootama ei peaks. Ta teab, et nad saavad hakkama!

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee