Back button

NOA ja NOA Chef Hall’i heategevuslikul 10. sünnipäevapeol koguti imelised 19 135€!

NOA ja NCH’i suurt juubelit tähistati sel korral heategevusõhtusöögiga, oleme südamest tänulikud, et Siigur Restoranid meid toetavad!

Suured tänud kõigile, kes selle õhtu võimalikuks tegid Teie panus ja toetus on hindamatu!

Pildil vasakult: Margarita Ingel (HMUP tegevjuht), Tõnis Siigur (Siigur Restoranide omanik&Peakokk), Martti Siiman (Siigur Restoranide omanik&Peremees), Grete-Liis Lepp (HMUP projektijuht), Mariko Kolk (Siigur Restoranide turundusjuht).

Uurisime lähemalt, millest unistavad heategijad ise.

Martti Siimann (Siigur Restoranide omanik & Peremees)
– Millest teie unistate, kas unistused on täitunud? 

Mina olen selles vanuses, kus unistused on pigem seotud mu lähedaste ja eelkõige järeltulevate põlvedega. Senised isiklikud unistused on enamikus tõesti täitunud, ehk teisel moel kui nooremana arvasin, aga olen õnnelik selles hetkes, kus olen.
– Miks just heategevusfond Minu Unistuste Päev osutus valituks? 
Meie koostöö on tegelikult juba aastatepikkune, kuigi seda suurelt kuulutanud väga ei ole. Olen alati imetlenud neid inimesi, kes hoolitsevad endast nõrgemate eest ja teevad teistele head ohverdades oma kõige väärtuslikumat ressurssi – aega – tasuks vaid tänulikud silmad või head sõnad. MUP päeva idee on minu meelest fantastiline ja julgen ausalt tunnistada, et korduvalt pisara silmanurka toonud. Ainukene etteheide Teile ongi vaid see, et meiega koostööd nii vähe teete – meie oleme alati valmis ja ootel!
– Millist suuremat mõju soovite luua heategevusega?
Ma arvan, et meie soov või suurema mõju loomine ei olegi heategevuses kõige olulisem. Peamine on, et abi jõuaks otse selle vajajani ja et just Tema tunneks ennast olulisena!

Tõnis Siigur (Siigur Restoranide omanik ja Peakokk)
– Millest teie unistate, kas unistused on täitunud? 

Minu unistused keskenduvad enamasti isiklikule ja professionaalsele arengule, samuti sellele, kuidas saaksin oma oskusi ja teadmisi kasutades aidata teisi ning muuta maailma veidi paremaks paigaks. Mitmed mu unistused on täitunud, kuid alati on uusi eesmärke, mille poole püüelda.
– Miks just heategevusfond Minu Unistuste Päev osutus valituks? 
Minu Unistuste Päev tundub mulle eriti südamelähedane, sest täidate abi vajavate laste unistusi ning toote neile rõõmu ja lootust keerulistel aegadel. Otsustasin teiega koostööd teha, kuna usun, et iga laps väärib võimalust unistada ja kogeda midagi erilist, eriti kui nad peavad silmitsi seisma tervise, sotsiaalsete jne. probleemidega. Teie missioon on minu jaoks inspireeriv ning ma tahtsin olla osa sellest suurepärasest tööst, aidates teil oma eesmärke saavutada.
– Millist suuremat mõju soovite luua heategevusega? 
Minu eesmärk heategevusega on luua positiivset mõju ja aidata kaasa ühiskonna paremale tulevikule. Ma tahan aidata kaasa haridusele, tervishoiule ja keskkonnakaitsele, aidates luua võrdsemaid võimalusi ja paremat elukvaliteeti kõigile. Tahaksin aidata kaasa sellele, et inimesed tunneksid end oma kogukonnas toetatuna ja et me kõik saaksime elada keskkonnas, kus valitseb armastus, kaastunne ja austus.

Liitu meie uudiskirjaga