Emadepäeva kontsert Tallinkil koos Tanjaga

Vabatahtlikud

Tallinna projektijuht Kaari Põlder, vabatahtlikud Kedi Välba, Annika Jenkins, Yuliya Savchuk koos poja Andreiy´ga ning Yana Nezdemovska. Tartu projektijuht Irma Tubli ja vabatahtlikud Riina Laanemets ning Maila Luht.

Continue Emadepäeva kontsert Tallinkil koos Tanjaga

Minu Unistuste Päeva abil rõõmustasid sajad Ukraina lapsed oma emasid ja vanaemasid emadepäeval, mis kulmineerus Tanja Mihhailova-Saare kontsertiga Tallinki laeval Isabelle.

„Üritus läks otse sinna, kuhu ta minema pidi – südamesse! Oli suur heameel näha sadu Ukraina lapsi, kes õhina ja rõõmuga pakkisid lillepotikesi ja täitsid hoole ning armastusega spetsiaalseid emadepäeva raamatuid. Emad ja vanaemad olid kingitustest ja tähelepanust pisarateni liigutatud, meie vabatahtlikena samuti,” räägib Unistuste Päeva Tallinna projektijuht Kaari Põlder.

Tartus meisterdasid vabatahtlikud koos lastega emadele omatehtud kaarte ja maalisid kruusidele.

Tallinki laeval Isabelle kulmineerus emadepäev aga Tanja ja tema bändi esinemisega. Armastatud lauljanna suhtles ukrainlastega vene keeles ning ta võeti kiiresti omaks. Esimesest Tanja laulust alates oli lavaesine tantsivaid lapsi täis ning aplaus ja “Braavo!” kõlasid kõikide laulude lõpus.

Ilusast mõttes sai imeilus ja õnnestunud üritus ning maailm killukene jälle paremaks.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee