Mihhaili unistuste päev

 

Vabatahtlikud

projektijuht Darja Basnina, Mari-Liis Kallikorm, Aivi Lond, keeletoimetaja Elge Lind

Continue Mihhaili unistuste päev

Sportlik unistuste täitumise päev

Kohtusime Mihhaili ja tema emaga esimest korda eelmisel aastal maikuus. Kuna Miša on suur pitsasõber, käisime ka tookord pitsat söömas ja emaga kohvitamas.

Mihhail jutustas meile, et tema suurim kirg on tõukerattaga trikitamine. Alustas ta omapäi kaks aastat tagasi ning on sellest ajast õppinud nii mõndagi, mida tõestas ka unistuste päeval treener Georg-Joosepile. Kirg tõukerataste vastu sai alguse lihtsalt YouTube’i videote vaatamisest, armastus tekkis esimesest sõidust.

Veel tegeleb poiss rahvatantsuga, mis võtab suurema osa tema vabast ajast. Lõõgastuda eelistab noorhärra aga hoopis arvutilaua taga — ta on Eestimaa suurim arvutimängude fänn ning teab nendest pea kõike. Kohtumisel leidis Mihhail, et tal on tõuksioskuste arsenalist puudu veel mõned trikid ning tuleb veeta üks õppepäev Spot of Tallinna treeneri käe all.

Tõuksil taset tõstmas

Vihmasel pühapäeva hommikul panime kiivri ja tõukeratta pagasisse ning suundusime seikluste poole. Kuna Mihhail oli eelseisvast päevast väga elevil, siis jahe kevadine ilm teda üldsegi ei kurvastanud.

Kohapeal tegime kiire hommikusöögi ning oligi aeg treeneriga kohtumiseks. Poiss näitas ette aastate jooksul omandatud oskused ja treener aimas kohe, et tegemist on üsna kõva pähkliga. Soojenduseks manööverdati algajate saalis ja siis liiguti üle kõrgemale tasemele. Pooleteise tunni jooksul jõuti harjutada ühte ja teist ning poisil tuli päris palju vaeva näha.

Tempolatt asetati kõrgele. Kuid tulemus oli igati väärt – Miša õppis uusi nippe ja tundis end nüüd tõukerattal veelgi enesekindlamalt. Peale sõitu võtsime aja maha muljetamiseks ning asusime pitsarestorani poole teele, kus Mihhaili ootas ees maitsev õhtusöök. Panime kenale päevale punkti arvutimängude aruteluga ning üksteise tulevikuplaanide jagamisega. Maitsev pitsa oli mõnus lõppakord.

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee