Cassandra unistuste päev

Vabatahtlikud

projektijuht Liisi Sagor, Cätly Heinpõld, Liis Leuska, Evert Eero

Continue Cassandra unistuste päev

Unistuse väljaselgitamiseks sõitsime ühel suvepäeval vabatahtlikega Raplasse, et seal kohtuda Cassandra ja tema emaga. Cassandra oli esmapilgul tagasihoidlik ning vajas veidi aega ja julgustust, et meile rääkida oma suurimatest unistustest ning sellest, mida talle teha meeldib. Ema abiga saime teada, et tüdrukule meeldib üle kõige kodus nukkudega mängida ning ta naudib väga kleitide kandmist ja reisidel laiades hotellivoodites mõnulemist. Cassandra suurimaks unistuseks on kuumaõhupalliga sõitmine. 

Mõnus perepuhkus Tallink SPA & Conference hotellis

Unistuste päev algas ilusal laupäeval Tallink Spa & Conference hotelli minekuga. Päev oli mõeldud perele puhkamiseks, spaamõnude nautimiseks ning koos õhtustamiseks. Hotellitoas olid ootamas erinevad kingitused ja õhupallid Decor Loversi poolt. Viimased olid just Cassandra lemmikvärvi ning kingitused kõik täpselt Cassandra suurte soovide hulgast. Tüdruku suurimaks unistuseks on küll kuumaõhupalliga sõitmine, kuid kahjuks ei saanud seda pikalt ilma tõttu ette planeerida. Mõtlesime siis teda üllatada Kingitus.ee kinkekaardiga. Cassandra ja ta ema said Tallinn Dollsi poolt ka kaks kaunist kleiti ‒ mõlemad ehitud tähekesega. Valitud sai niisugused just sellepärast, et nad mõlemad ise kaht säravat tähte meenutavad! Veel sai Cassandra vahva nuku, mille vabatahtlikud Kaubamajast välja valisid. 

Nukkude maailmas

Pühapäeval kohtuti perega hotellis, et koos seiklema asuda. Kui vabatahtlikud perele hotelli vastu läksid, oli Cassandra juba rõõmsalt neid tervitamas, kinkis neile šokolaadi ja kaardi.  Kaardi oli ta ise meisterdanud, kus tänas imelise päeva eest. Järgnesid kallistused ja siiras rõõm ‒ kõik osalised olid seda päeva nii kaua oodanud! Hotelli ees oli ootamas Tallink takso ja koos suunduti NUKU teatrisse ja muuseumi. Vastuvõtt oli imeline ‒ ringkäik koos juhendaja Mariaga ja jutuajamised muuseumis, lühifilmide vaatamine, lavatagune elu, kostüümide ja parukate proovimine, nukkudega mängimine, klaassillal jalutamine, piletid teatrietenduse külastamiseks. Seejärel oli meid jälle ootamas takso, et lõunale Basiilikusse sõita ja süüa seal Cassandra lemmiktoitu – pastat. Kui köögis hakkasid valmima maitsvad pastad, sai Cassandra uudistama minna, kuidas see kõik käib. Sealt tuli ta rõõmsalt teadmistega, kuidas pastat tegelikult tehakse ja tutvustas seda teistele ka. Seltskonnal oli rahulikult aega nii toidu nautimiseks kui ka teineteisega tuttavaks saamiseks.

Imelised vaated kõrgustes ja lõbus sõit limusiiniga

Kõhud täis, super olla, suunduti T1 kaubanduskeskusesse, et minna vaaterattaga sõitma. Kuidagi tuli ju Cassandra kõrgustes olemise soov täita ka unistuste päeval. Vaaterattalt avanes imeline vaade linnale, jälgiti maanduvaid lennukeid ja linde. Cassandra aitas ka kõrgust pelgavaid vabatahtlikke vaateratta ja eskalaatoriga sõites, hoides neil käest ja olles suureks toeks. Kui vapper ja armas tüdruk! Kaubanduskeskusest väljudes oli ootamas veel viimane üllatus ‒ limusiiniga sõit. See sära, mis kogu pere silmis oli, muutis kõiki veel rõõmsamaks. Koos ronitigi limusiini ja sõit võis alata Tallinna lähedal olevatesse ilusatesse paikadesse. Limusiinijuht, kes oli igati abivalmis, tegi palju nalja ja lasi seltskonnal ise lemmiklaule valida. Nii möödus terve tee lauldes, tantsides ja naerdes. Nauditi iga koosviibitud hetke. Õhtu lõppes hüvastijättude ja kallistustega ning oli aeg asuda kodu poole. Oh, kuidas seda kõike igatsema võib jääda!

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee