Lisette unistuste päev

Rahaline toetaja

Vabatahtlikud

projektijuht Carmen Lepik, Victoria Oolo, Marten Tall, Marina Parts

Continue Lisette unistuste päev

Päev täis sära ja kiirust

Lisettega kohtudes mõistsime, et tüdruku unistuste päeva sisse käivad ägedad autod, driftimine ning mõnus ajaveetmine koos parimate sõbrannadega.

Stilist ja meikar lõid särama

Lisette unistuste päev algas siis, kui ta koos stilistiga Kaubamajja selleks tähtsaks päevaks erilisi riidekomplekte välja valima läks. Pühapäeva varahommikul jõudis Lisette juurde meigikunstnik, kes tüdruku pikaks päevaks kaunilt särama pani. Lisette nägi meigitoolist püsti tõustes välja nagu tõeline modell! Seejärel sõidutas uhke BMW ta pildistamisele. Algas mitmeid tunde kestev fotosessioonvingete autode ning uhke driftiautoga. Vabatahtlike silmad särasid, kui Lisette mainis, et tunneb end nagu peategelane Blair oma lemmiksarjast „Gossip Girl”!

Pärast pikka pildistamist tõmbasime veidi hinge ja läksime lõunatama Ülemiste MySushisse, mis on Lisette lemmiktoidukoht. Kõhu said täis nii Lisette kui ka vabatahtlikud ning päeva teine pool võis alata.

Tüdrukute õhtu

Suund võeti Hilton Tallinn Park hotelli poole. Lisettet ootasid seal tema parimad sõbrannad, valmis koos veetma üht mõnusat tüdrukute õhtut. Hotellitoas ootasid Põhjala Deli snäkid, Vitamin Well joogid ning Photopointi ühekordsed filmikaamerad, et tüdrukud saaksid õhtut jäädvustada. Ühtlasi said sõbrannad nautida ka Hiltoni hotelli spaamõnusid.

Kiiremad ringid autoga

Lisette üheks suureks unistuseks on driftimine päris driftiautoga. Järgneval nädalal kutsusime Lisettet koos pere ning sõbrannaga Kehalasse, kus toimus suur driftivõistluse finaal. Lisette sai raja äärest jälgida Eesti parimaid sõitjaid,  istuda ise kaassõitja kohale ning kogeda unustamatut driftisõitu.

Juba tunnike enne autosse istumist oli Lisettel ootusest ja elevusest värin sees. Kui tuli aeg kiiver pähe panna ning autosse istuda, olid emotsioonid päris ülevoolavad. Autost välja astudes sai kuulda rõõmukilkeid. Lisette unistuste päev jääb talle veel pikaks ajaks meelde!

Vaata ka neid unistusi

Kirjuta meile, kui soovid kedagi nomineerida!

 

info@minuunistustepaev.ee